Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود دیانتی در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: اظهار داشت: وزش این باد شدید در شهر زابل گردوخاکی به همراه نداشت، اما در برخی نقاط مستعد موجب خیزش موقتی گردوخاک شد.

او با بیان اینکه هم اکنون سرعت وزش باد در زابل ۶۵ کیلومتر بر ساعت است، ادامه داد: مهمترین پیامد این باد شدید کاهش دمای هوا در اکثر نقاط استان است به طوریکه صبح امروز دمای هوای ۱۹ شهرستان استان نسبت به ۴۸ ساعت گذشته روند کاهش به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه پایش هواشناس سیستان و بلوچستان ادامه داد: بیشترین کاهش دمای رخ داده با میزان ۷.۵ درجه سلسیوس مربوط به شهر زاهدان است که امروز کمینه دمای آن به حدود منفی سه درجه زیر صفر رسید.

دیانتی گفت: بر اساس خروجی نقشه‌های پیش یابی و مدل‌های جوی انتظار می‌رود سرمای هوا و یخبندان شبانه همچنان تا چهارشنبه در استان پایدار باشد.

او افزود: هم اکنون آسمان استان صاف تا کمی ابری، تا فردا در شمال، مرزشرقی، غرب، جنوب وزش باد شدید از سمت شمال انتظار می‌رود. دریای عمان نیز در این مدت مواج و متلاطم است.

رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از پنج شنبه روند افزایش دما برای اکثر نقاط استان پیش بینی می‌شود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وضعیت آب و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۵۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد

معاون سازمان راهداری از خرابی سنگین ۲۰درصد راههای آسفالت کشور خبر داد و گفت: برای روکش آسفالت این راهها ۲۰۰هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. - اخبار اقتصادی -

رضا اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با یادآوری اینکه رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها به‌عنوان اولویت سازمان راهداری در دستور کار قرار دارد اظهار کرد:‌ بر این اساس 470 نقطه در اولویت اول و 300 نقطه دیگر در اولویت دوم قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای رفع این نقاط حادثه‌خیز 7 تا 8 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: از منابع داخلی سازمان راهداری 2 تا 3 هزار میلیارد تومان برای  رفع این نقاط اختصاص می‌یابد، از محل مولدسازی نیز استانداری‌ها قرار است دو هزار میلیارد تومان اعتبار را تأمین کنند.

اکبری ادامه داد: بین 3 تا 4 هزار میلیارد تومان اعتبار برای رفع این نقاط کم داریم که وزیر راه و شهرسازی به‌دنبال تأمین آن از منابع دیگر است.

معاون راهداری سازمان راه‌سازی و حمل‌ونقل جاده‌ای با یادآوری اینکه "200 هزار کیلومتر راه آسفالته در کشور داریم."، گفت: 20 درصد از این راهها خرابی سنگین دارند و 20 درصد دیگر خرابی متوسط.

وی با ابراز اینکه روکش آسفالت 20 درصد خرابی سنگین در اولویت اول و خرابی متوسط در اولویت دوم است گفت: برای این کار 200 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی رگبار باران و وزش باد شدید در همدان
  • سریع‌ترین بازیکن این فصل لیگ قهرمانان اروپا کیست؟
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • ۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت
  • پیش‌بینی هواشناسی؛ بارش باران در این استان‌ها طی دو روز آینده
  • پیش‌بینی وزش باد و خیرش گردوخاک در قم
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • پیش‌بینی وضعیت هوا طی چهار روز آینده/ بارش باران و رعد و برق در این نقاط
  • افت دما در آبادان و خرمشهر
  • شهرکرد و بلداجی خنک‌ترین نقاط چهارمحال و بختیاری